Recepten

Bereidingswijze vlees in de oven

Recepten
28 MEI 2022
Bereidingswijze vlees in de oven
Runderrollade mager
Oven voorverwarmen en 10 minuten braden op

180 graden

Oven terugzetten naar

90 graden

Braden tot een kerntemperatuur van
60 graden
Runderrollade Doorregen
Oven voorverwarmen en 10 minuten braden op

180 graden

Oven terugzetten naar

90 graden

Braden tot een kerntemperatuur van
65 graden
Rosbief
Oven voorverwarmen en 10 minuten braden op

180 graden

Oven terugzetten naar

90 graden

Braden tot een kerntemperatuur van
40 graden
Ezeltje
Oven voorverwarmen en 10 minuten braden op

180 graden

Oven terugzetten naar

90 graden

Braden tot een kerntemperatuur van
45 graden
Cote de boeuf
Oven voorverwarmen en 10 minuten braden op

180 graden

Oven terugzetten naar

90 graden

Braden tot een kerntemperatuur van
40 graden
Cote à l'os
Oven voorverwarmen en 10 minuten braden op

180 graden

Oven terugzetten naar

90 graden

Braden tot een kerntemperatuur van
40 graden